40 års kalas

118112-108  Benny 40 år118112-109 Vimmelbild

Denna helgen har inte bara gått i Svenska Rallyts tecken, det har även varit stort 40 års kalas i Karlstad. Min käre bror Benny har fyllt 40 år och har haft stor fest, vi var ca 35  st, blandat syskon och kompisar. På bilden ses älskade Peter med Gittan och hennes Torbjörn, bakom står Bettan med Bosse.
Det bjöds på Libanesisk mat och det var en ny smakupplevelse för de flesta, denna mat innehåller mycket olika kryddor, vitlök, kikärtor, vinblad, citron, persilja. Väldigt mycket olika smakupplevelser, men väldigt gott. Det samma tyckte inte magen men det är en annan historia. Festade fram emot kl 02.00 sen vinglade vi hemöver i kylan. Denna natten sov vi hos Lina och Daniel, där hade Ville varit menas vi var borta.
Daniel skötte honom och Lina var med Sanna och Belle till Blue moon bar på Idol Markus. Bettan och Bosse bodde hos Sebastian och Belle som bor en våning under Lina och Daniel.
Karl har varit i Sävsjö på danstävling med Sofie under helgen, de dansade både bugg och Lindy, det gick bra och de slutade på en 5 plats, sen dansade även Karl med Martina i boggie där slutade de på en 3 plats. Grattis lillebror...Nu tar vi nya tag inför ny vecka,,

Kommentarer
Postat av: Idar

I LOVE THIS VERY PAGE PLEASE KEEP UP THE GOOD AND WONDERFUL JOB.

2010-01-07 @ 09:04:19
URL: http://idar.eadas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0