Födda 1965



Vet ni att vi har en hel hoper med kända pojkar födda 1965 från Molkom... Måste också tala om att Molkom är en litet samhälle på kanske 3500 så det är ganska unikt att det kommit fram 4 så kända män härifrån..


Nu skall jag tala om vilka de är...

Vi har Ulf Malmros, som har Redigerat filmerna, Ha ett underbart liv, Den bästa sommaren, Bäst i Sverige, Smala Sussie och Tjena kungen...han har säkert gjort flera men dessa kommer jag ihåg nu..

Sen har vi våra Melodifestivalfavoriter, Magnus och Henrik Rongedal, de har körat bakom bla Electric banana band och Pontus&Amerikanarne...samt att de startade Molkoms första pojkband tillsammans med..



image1078


David Schutrik. han har skrivit  Container, Stinsen, 15 oktober...


 

 David Schutrick lärde känna Magnus och Henrik Rongedal i Värmländska Molkom där de alla tre växte upp. Redan på högstadiet startade de ett band tillsammans med några kompisar - Priapisterna - som på brödernas hemsida beskrivs som "Molkoms första popband".
- De var fantastiska redan då och man förstod att de var lite bättre än oss andra, säger David Shutrick efter brödernas succé i Västerås.

David Shutrick.

Bandet spelade bland annat i en tv-sänd rockbandstävling i Stockholm.
- Jag minns att de var snabblärda och väldigt musikaliska. Henrik spelade gitarr, Magnus trummor. Men framför allt med sången - de är ju så enormt rena.

"De är älskvärda"

Senare gjorde David Shutrick en egen popkarriär under 90-talet med kända låtar som "Container" och " Sambos på försök".
- De har satsat på sin körgrej mer. Jag har hela tiden anat att om de bara fick komma in i vardagsrummet skulle svenska folket gilla dem - för de är älskvärda.
Magnus och Henrik Rongedal har sjungit bakom stora delar av den svenska artisteliten innan de slog igenom på egen hand i "Så ska det låta" förra året. Efter deltävlingen i Västerås tror David Shutrick att bröderna kan ta en topplacering även i finalen.
- Jag tror att det kan gå riktigt bra för dem, säger han.


Kommentarer
Postat av: Lisa

ja grabbarna är fruktansvärt musikaliska, å vilken sång de framförde i så ska det låta, bättre än orginalen, varför kan inte svenskarna inse det, nä nån *j**** perelli (pomperipossan) ska vi skicka vidare..gahh hon har inte en chans!

2008-03-19 @ 10:31:02
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Ugglan

Visst är det duktiga killar som kommer ifrån detta lilla samhälle. För mig är Molkom: mjukglass på OK, toalett på OK, ca 2minuters genomfart på väg till Hagfors..... Men som tur är verkar det vara mer!!!
Kram Ugglan
Ps. Härligt att det går så bra för FÄRJESTAD!!

2008-03-19 @ 22:12:55
URL: http://ugglan.bloggagratis.se/
Postat av: Odintilde

Great site, keep up the great work

2009-03-20 @ 09:28:18
URL: http://odintilde.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0