Lugano dag 3


Imorse vaknade vi till lite sämre väder....åt frukost vid halv nio och på detta hotellet får man göra sin egen frukost, väldigt bra för då kan alla köpa vad de vill ha.  Vid halv nio var det bara 19 grader...alltså väldigt varmt trots dis och dimma.



Efter frukost bestämde vi att vi skulle göra vad vi ville under förmiddagen och äta lunch var för sej eller par om par...en del gick upp till en utsiktsplats där man ser hela Lugano, en del åkte och golfade, en del la sig vid poolen (solen tar i soldis också) och en del gick på stan däribland gubben och jag.



Vi hann med lite bloggande och mailläsning innan vi gick ut. Kolla Linas blogg så får ni se mer...www.lhlettenstrom.blogspot.com...



Älskade gubben och jag stannade för lunch på en uteservering, här blev det soppa och öl. Till det bröd med olivolja på, gott..

Eftermiddagen spederade vi vid poolen allihop, för det blev väldigt fint väder redan vid elva tiden...ca 32 grader...inte illa va, och fruktansvärt fuktig luft...man blir svett bara av att andas.

Kvällen åt vi middag på en restaurang som vi trodde skulle vara enkel och billig,,( men icke...här kom det folk under kvällen med svindyra mercedesar och bmw...men vi stannade kvar och njöt. av grillad kanin, svärdsfisk och grillad tonfisk, till det gott rosevin, har man semester så har man...det tog ett stort hål i plånboken, men men...



Här uppe satt vi åt åt, hade denna utsikt ner över Luganosjön...

Imorgon har vi bestämt att åka bil upp bland bergen, till Locarno, det skall vara ungefär likadant väder som idag så då passar vi på.mEn bilresa på 1,5 timma så vi passar på att äta lunch där också, eftermiddagen blir det väl poolen igen, gott va...

Återkommer.....soliga hälsningar från Lugano.....

Frida, Karl, Sanna och Linus...vi saknar er här med oss...



 


Kommentarer
Postat av: Yeo

Hej i värmen! Gud va skönt ni ser ut att ha det. Det är ni väl förunnade!! Ta några öl för mig också (men spara några för det ligger en inbjudan till fest när ni kommer hem..)Há det så jättegott nu på alla sätt så hörs vi när ni kommer hem. Hälsa alla så gott!! Kramisar Yeo

2009-07-15 @ 07:18:32
Postat av: Sanna

Hej! Efter samtalet med mamma här nyss gick jag genast in och kollade bloggen. Önskar att jag var med, lite sol och gott sällskap skulle göra susen för en grinig och trött postis. Ha det fortsatt underbart, kramar från mig :)

2009-07-15 @ 17:11:11
Postat av: Mia

Å vad härligt det ser ut. Jag blir väldigt sugen på att ta en tur själv, men men har man skaffat sig ett gäng hundar så har man. Poolen är invigd men inget golv runt än men det är på G och sen ska vi koppla in solvärmen. Så, ja det går nog ingen nöd på mig heller :)

2009-07-15 @ 17:47:12
URL: http://miaimolkom.blogg.se/
Postat av: Ingela

Såååå härligt det ser ut!! Trevlig semester!! kram

2009-07-15 @ 21:58:31
URL: http://ingelaaqvistbloggar.blogspot.chh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0