Patrick Swayze


Ja ingen har väl missat att Patrick har gått bort inatt...


http:/

/www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Denna film är väl någon som många kommer titta på idag, ja även jag... Dirty Dancing, hur många har inte stått och vickat på höfterna till denna film, och speciellt denna avslutningschen.




Kommentarer
Postat av: Ulrika

Läste på aftonbladet...

Men det var ju väntat, tyvärr!!

Tråkigt!

Krya på dig vännen!!! Kram!

2009-09-15 @ 11:13:05
URL: http://ulrikaolsson.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Jag fick en chock... jag visste inte ens att han var sjuk! Trist är det... och "Dirty Dancing" och "Ghost" är väl två filmer som man bara älskade! Åteminstone jag...!



Hoppas du har det bra, min goaste, och mysigaste vän... här är man lite "seg i kolan" ikväll! Men imorgon är en ny dag...!



Varm godnattkram till dig... och var rädd om dig! (Å familjen förstås....!)

2009-09-15 @ 21:45:36
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Läste om din yrsel, snuva, och depp till följd av det. Min mysiga underbara vän.... jag önskar jag hade ett sådant där magiskt trollspö nu... då skulle jag banne mig ha trollat ner mig till dig... pysslat om dig med både temys, prat och skratt, och en riktigt varm härlig filt!



Att få bli ompysslad när man blir sjuk, bli orolig för att man blir det, och ledsen för alltihopa... ja, men man får faktiskt vara det. Helt förståeligt, tycker jag.

Vi är ju faktiskt bara helt vanliga människor... som försöker att göra så gott vi kan... vara starka, och ska försöka klara av det mesta som vi ställs inför... det är EN sida av oss. Den andra sidan måste ju då få vara det motsatta... vara svaga, inte klara av, inte ha ork för mycket.



En stor stor och varm kram, till dig min starka, modiga vän... som faktiskt får vara svag också!!

2009-09-15 @ 22:03:26
URL: http://himlastigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0