Vilket skitväder.....


Det har blåst och snöat hela natten och just nu har vi så mycket snö så man kommer inte ut...gubben han har försökt få fram traktorn och pulsade i 60 cm snö till traktorsgaraget.

Var ut i morse och matade fåglarna, jag kom nästan inte fram till fågelbordet, på sina ställen är det drivor som är 1 meter.Tycker nu som sagt att vi fått mer än tillräckligt...Här är det en väldans massa att pulsa i innan man kommer in och ut...Vägen ut från gården är borta...här bredvid gärdesstolparna går en väg...Nu har vi fått fram vägen igen, tur man har en traktor att ta till.  Det värsta är ju att det tar ett par timmar så har det drivit igen. Vi skall bort ikväll och jag vet inte än om vi kommer iväg....vi får se hur mycket snö som kommer...

Os fortsätter att gå bra...vi har nu även fått ett silver genom Anna Haag...
Nu skall jag försöka få ihop lite mat....inbakad fläskfile i filodeg blir det idag...till det potatis i ugn..


Kommentarer
Postat av: Mia

Ååå, vad gott det lät med inbakad fläskfile, skulle komma och äta hos er om det inte var så mycket snö...

Kram på dig från en huvudtung Mia

2010-02-20 @ 14:44:07
URL: http://miaimolkom.blogg.se/
Postat av: Inga M

God mat Du har planerat, hoppas det blev som Du tänkte! Här blev det lite egen myskväll för en gångs skull och vi har sett Melodifestivalen för första gången i år. Heaven och hell gillade jag mest men Timotej var också bra. Vi åt en improviserad kycklinggryta med morötter, saft av en citron, kål, äpple. Ja, lite kylskåpsrens. Helt ok ändå. Till dessert spanska jordgubbar i Amaretto + glass.

2010-02-20 @ 22:45:31
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0