Fredag...ikväll smäller det


Fredag, det är helg...å så skönt, det är den absolut skönaste dagen  i veckan. Efter en dag på jobbet och veckan är slut, man sätter sig tillrätta i fotöljen med något gott att äta och dricka. Hmmm, va underbart.
Idag när vi kom hem var det 15,4 grader i huset, -25 ute...bara att börja elda alltså. Imorse tände vi i pannan när vi åkte men det orkar inte hålla sig varmt hela dagen trots hjälp av luft/vattenpumpen. Undrar vart detta skall sluta. Inatt eldade gubben så pannan höll på att gå i kok, man ligger vaken och kan inte sova för man är livrädd för att det skall bli soteld...Men nu kan vi sitta uppe en stund ikväll och elda för nu skalll vi inte upp imorgon, inte förrän till melodikrysset...

Vi har rostat bröd till tekoppen ikväll, delat på en avocado och ätit varsit kycklinglår...det smakade jättegott och var så enkelt...bara att lata sig sen.
Katten han vägrar att gå ut, han har nu snart inte varit ute på 2 veckor, mer än vänt i luften på väg ut någon gång. Alldeles för kallt för dessa små tassar. Tur det finns kattlådor.

Ikväll börjar Lets dance. Skall bli kul att se hur det går för alla. Och ikväll åker ju ingen ut. Rättvist och bra för alla.


Foto:


På söndag börjar mitt favoritprogram, herre gud va de gör en lycklig...de bjuder på sig själva och är helt underbara...min absoluta favorit är Torbjörn. Ett helt oförargligt program.

I en annan del av Köping.

http://www.youtube.com/watch?v=3uDamlbcFlQ

http://www.youtube.com/watch?v=LU1TMVYig6Y


Ha en skön fredagkväll alla, njut...


Kommentarer
Postat av: Lena J

Va´ gôtt det måste vara att ha någonting att elda i när det är så här kallt. Själv har jag bara värmepump och några element. Jag är säker på att värmepumpen tar mer än vad den ger nu, men lite varmt å gött vill man ju ha. Allt gott till er!

2010-01-08 @ 21:11:00
URL: http://lejo53.bloggagratis.se
Postat av: ejmis

Älskar verkligen Köpings-gänget...blir så glad av det programmet =)

2010-01-09 @ 17:38:58
URL: http://ejmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0