Trettondagen


Idag är det sista lediga dagen för denna gång. När vi gick på julledigt den 23 dec så tyckte vi att vi hade så många lediga dagar...och det hade vi också men herre gud va fort det gått. Imorgon är det dax igen, så ikväll får man försöka att lägga sig itid...inte sitta uppe och slötitta på tv hela natten.
Kallt är det även idag, och strömlöst det blir det bara för att alla drar på så mycket el överallt...men vad gör man när man håller på att frysa ihjäl. Här har vi ca 13 grader varmt inne i huset på morgonen och det tar ett antal timmar innan huset är uppvärmt. Ute är det mellan -20-25 grader. Tänk de stackarna i norra Värmland som nu haft 37 grader kallt..
Idag har Frida och Jimmy varit här på middag, vi gjorde älgstek med potatis och grönsaker, glömde ta kort på det men jag har en karott kvar med det som blev kvar...detta var vad vi åt.Frida hon hamnade efter maten vid pusslet, det är väldigt bra när någon tittar på det, och framförallt så kanske det någon gång blir klart..och hon fann massor av bitar som jag letat efter en massa dagar.Det var skidor på tv så gissa va Peter och Jimmy gjorde, jo de satt som kletade framför dumburken och kollade på skidor...Hunden Shuno, han höll sig till mej i köket...det kunde ju trilla ner någon matrest.Häromdagen ville jag se era tatueringar om ni har några, jag passade på att ta på Fridas och Jimmys idag när de var hemma...Fridas ben...Fjärilarna är väldigt fina.J.s ena överarm..han har en massa tatueringar överallt på kroppen.Avslutar med denna vackra bild över stora Böckeln....


Kommentarer
Postat av: Inga M

Före jul känns det som en evighet men det går ack så fort. Jag börjar på fredag och våra elever på måndag. Så nu är det snart dags!

2010-01-07 @ 01:30:58
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Per

Tjo...

30/4 är det The Playtones i Kristinehamn. ;)

2010-01-07 @ 12:20:11
URL: http://noremalm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0