God paj
BETTANS PAJ 225 grader i 15 min
Pajdeg:
2,5 dl vetemjöl
100 gr smör
2 msk vatten
Blanda samman och låt vila en stund,
kläm ut degen i en form och förgrädda i 15 min på 225 grader
Fyllning:
0,5 burk kräftstjärtar
0,5 burk räkor
100 gr färska chaminjoner
3 dl grädde
1 avocado i bitar
2 msk vetemjöl
salt, cayenpeppar, 2 msk tomatpuré
Stek champinjonskivornai smör, tillsätt mjölen och sedan grädden så att det blir som en svampstuvning.
Ha sedan i kryddor, avocado,tomatpuré och i slutet skaldjuren strax innan serveringen.
Häll i fyllningen i pajformen och servera....
Med en god sallad till.
Pajdeg:
2,5 dl vetemjöl
100 gr smör
2 msk vatten
Blanda samman och låt vila en stund,
kläm ut degen i en form och förgrädda i 15 min på 225 grader
Fyllning:
0,5 burk kräftstjärtar
0,5 burk räkor
100 gr färska chaminjoner
3 dl grädde
1 avocado i bitar
2 msk vetemjöl
salt, cayenpeppar, 2 msk tomatpuré
Stek champinjonskivornai smör, tillsätt mjölen och sedan grädden så att det blir som en svampstuvning.
Ha sedan i kryddor, avocado,tomatpuré och i slutet skaldjuren strax innan serveringen.
Häll i fyllningen i pajformen och servera....
Med en god sallad till.
Kommentarer
Postat av: Ulrika
Ja, båda recepten kan jag varmt rekomendera!!!
Vad hungrig jag blir... Mmmm...
Kramis!!!
Postat av: Torrachel
Very good guestbook. Interesting!
Trackback