Storbak....
Idag hade jag bestämt att jag skulle lata mig, när jag skulle ta upp bröd imorse så var det tomt...nej....och lika tomt på bullar... så var det med det latandet....bara att sätta igång alltså.
Startade med matbröd, det är viktigast, blev de gamla vanliga brödkakorna med havregrynsgröt i...goda och saftiga...efter det så satte jag nästa deg, bulldegen...
Hoppas de här smakar gott till kvällsmat....
Nästa bak....kan vara gott att ha till kvällskaffet, vi skall fira med sonen när han kommer hem ikväll vid 22.30 efter att han haft danskurserna klart....han har klarat teoriprovet idag....GRATTIS KARL....
Efter ett sånt här bak så orkar man inte så mycket mer...men brödet var gott...hmmmm...
Imorgon börjar jag med sista rummet hos mamma och pappa, håller på och renoverar hos dem...nu är det kontorets tur...imorgon skall det målas tak....sen skall det spacklas väggar och sen skall det nytt på väggen...målas lister och sist golvet, ny matta in, men det får mattläggaren göra...
Allt detta skall vara klart innan onsdag för då åker Peter och jag på en kortsemester tillsammans....Peter fyller 50 år i nov och vi skall fylla på förrådet...alltså styr vi kosan mot Tyskland....
Det där ser gott ut dä du...
Känner hur det luktar... Mmmmmm...
Kramis!!
Ingen rast ingen ro... som du reser och arrangerar och bakar... Det är alltid roligt att titta in hos dig!!
Ser underbart gott ut..det är kul att baka, bullar var evigheter sen!
Annat var det när sonen var liten...grattis till din son..snart har han lappen i handen ska du se!
Min han missade ju teorin med två poäng i våras..nu har det inte blivit nåt men han ska ta tag i det igen, snart!
Ser underbart gott ut=)
Många åker till Tyskland för at inhandla lite gott. Ganska tragiskt att man måste bege sig för att ändå tjäna pengar på det man vill ha på t.ex 50 års kalas. Men ni kan ju passa på att njuta också=)
Ha det gott/kram
Oj vad du frestar med nybakta bullar och bröd, skulle gärna norpa en eller två av de där bullarna. =) Såg riktigt smaskiga ut!
Mmmm du får gärna maila receptet till mig på brödet. Såg jättegott ut !
*
Till älgköttsoppan kokar jag först köttben från älgen...länge, så det blir riktigt mört och gott. Sen satt jag bara i små skurna bitar av kålrot, morot och potatis...mamma brukar ha palsternacka, purjolök och libbsticka, men jag tycker att det blir nog gott bara så där.
*
Ha en fin torsdag !
KRAM EVA
Och nu blev jag hungrig... Jättehungrig faktiskt. Det ser ju så gott ut.
Jag tänker visa bilden på brödet för maken. Då blir det storbak här på Fädernegården.