Älgjakten


Då har första dagens älgjakt tagit slut...här där vi jagar i Gräs  (där vi har sommarstugan) har det blivit nerklagt 3 älgtjurar och en kalv, det får skjutas här 9 vuxna och 10 små så det finns några kvar att skjuta.Så här såg det ut i slaktboden idag...

Dax att bre smörgåsar inför morgondagen, stekas ägg och förberedas för kaffet...jag sover så himla oroligt för det är ju fullmåne, och det tycker jag inte om...Någon mer än jag som tycker detta är skit....

Ha det bra alla,,,återkommer med rapport imorgon kväll....


Kommentarer
Postat av: ejmis

Härligt att få fylla frysen med älgkött snart då =)

2008-10-14 @ 07:34:32
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: EVA

Vi har frysarna nästan fulla redan, då vår älgjakt började redan den 1 september ! Men än har gubsen kvar en vuxen och mååånga kalvar...hehe ! Så det kan bli mer...och det vill man ju !

***

KRAAAM EVA

2008-10-14 @ 12:43:57
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: helga

Jagar ni båda??Jag skulle aldrig våga skjuta något levande... däremot skulle det vara kul att skjuta på en tavla. Vi provade det på en fest i somras och det gick riktigt bra...Jag såg lite på Dans-EM härom dagen och täänkte på er.

2008-10-14 @ 18:19:25
URL: http://www.helga1.bloggagratis.se
Postat av: Mia

Hej, är du oxå med vad roligt. Idag blev det ingenting, jo en tjur såg vi men nu har vi tjurförbud. Vi får skjuta 3 stora och 2 små.

Nu ska jag ta en öl och titta på hokey Färjestad HV får se hur länge jag tittar innan ögonen går igen.Skogs kram på dig.

2008-10-14 @ 19:04:14
URL: http://miaimolkom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0