En sväng till Hagfors


Denna helgen är vi i stugan i Gräs hela helgen, kom upp hit redan igårkväll i spöregn. Vi tog oss nästan inte in till stugan för allt regn.
Vaknade imorse till strålande sol...gjorde en smarrig frukost som vi satt länge med och sen var det melodikrysset...tillsammans med gubben och Ulrika. (över nätet) hon satt i Karlstad och vi här ute i skogen.



Efter att krysset var inskickat, över nätet, så klädde vi oss och åkte till Hagfors. Där är eldfesten denna helg och vi trodde i vår enfald att det säkert var festligheter med torgförsäljning och roligheter, men icke heller. Det höll till vid parken och öppnade bara ikväll igen. Igår var Poets där och spelade i regnet, och ikväll spelar Torgny Melins och kanske åker vi tillbaka då och svänger våra lurviga.
Vi for till Järnbolaget och gubben köpte sej en jaktradio. Nu är lyckan gjord och jag vet vad han gör resten av eftermiddagen.



Det blev en Lafayette och herre gud va små de är nu för tiden, den försvann i gubbens hand och hur i hela fridens han skall hålla reda på den nu det är en gåta, men det är hans bekymmer, jag fick iallafall behålla den stora.

Nu är middagen avklarad och det har infunnit sej en paltkoma hos oss så vi sitter här som två paddor och pustar. Har  tänkt att gå till sjön och bada, kallt kanske men detta är nog en av de sista dagarna som man orkar bada så det är lika bra att passa på. Men vi väntar nog ett tag för nu sjunker vi om vi skulle ge oss i badet.



Stekt fläskfilé som jag gjorde en sås till av peppar och chiliost...oj så gott det blev men hott....till det sallad och potatis som jag gjorde i ugnen...fick ingen bild på detta...

Ha en fin eftermiddag alla.....återkommer....




 


Kommentarer
Postat av: Josse

Ja hon är så söt, tiden går verkligen så fort så man får njuta varje dag. Hon blir ju aldrig såhär liten igen!



Vilken god middag du kockat ihop, mums :D Ha en trevlig helg! Kram

2009-08-22 @ 19:11:09
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Postat av: Inga M

Tur att Du inte badade just då efter maten. Man kan ju få kramp! Ha ha...jag tror bestämt att det är bara i Sverige som det fenomenet uppträder. Minns inte vilken artist som raljerade över detta med maten och kramp i benen vid bad. Kanske Jonas Gardell.

2009-08-23 @ 00:18:40
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill tala om att i vårat jaktlag så är det bara jag och Leif som har Lafayette. Övriga jägare kallar Lafayette för tystnaden... Hoppas Peter får bättre tur med sin än vi :)

2009-08-23 @ 11:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0