Hoppsan...sol igen


Kan det vara sant, solen skiner...man tror inte att det är riktigt sant..allt flyter, inget växer på åkrarna, konstigt att gräsmattan växer när inget annat gör det. Jo svamp och bär finns det gott om. Min trädgård är överfull av bär, grenarna bågnar under bären. krusbären är ju så tunga så man får plocka upp grenarna från marken. Skall försöka att plocka av dem idag.



Kanske skall det bli krusbärsmarmelad av dessa...gott att ha till teakoppen i höstmörkret.

Här runtomkring brukar det inte hända speciellt mycket men idag finns flera saker att välja mellan...boulturnering i Tidafors, dans på Torskedslogen eller grillfest i Acksjön...ja vad skall man välja....skulle tro att vi packar ihop oss i eftermiddag och drar till stugan istället..till vårt paradis....på måndag börjar jag jobba igen efter 3 veckors semester.
Ja vad säger man, jo, nog skulle jag vilja vara hemma tre veckor till.. men är den slut så är den. Gubben han är ledig en vecka till han och då blir det desto svårare att komma upp ur bingen på morgonen.

Nej ut till krusbären om det skall bli något gjort här idag....solen skiner ju, upp med hakan....

Vill bara visa er vad som kom in till bryggan i Strömstad den dagen vi var där...folk flockades runt den stora bryggan, han var tvungen att gå in där de stora Kosterbåtarna la till...jo denna farkost.



Ser ni den lilla pricken där man går ut på däck...det var en människa.

Den ser inte så stor ut men jag googlade på den och priset var endast 5.5 miljoner euro...alltså nästan 60 miljoner...hur i hela fridens har folk råd...de körde inte ens båten sjäjva utan de hade en chaufför med eller vad man kan säga i båtlivet...
Den backade in och släppte av familjen sen stack den igen ut och låg och väntade tills de kom tillbaka, upphandlade och klara, ja gissa vart de varit, jo kassarna var lila...och klirrade...
Fick fram lite bilder på hur båten såg ut inuti..



Samlings/relaxrum på övre däck



Ett av sovrummen...se fanns det rum för enkelsängar också...



Köksdelen, vad många av oss har ett sådant fint kök i vårt eget hem.

Båten heter Mangusta 103 om ni vill googla på den...ja det måste ha varit något extra för det stod folk i drivor och tittade på den...den kunde inte ens lägga till bland de andra båtarna, det fanns inte plats...båten hade Norsk/engelsk flagg och det stod London på den...lång väg att åka alltså...
Ja som sagt vad har man denna farkost till...och hur kan kan slänga ut så mycket pengar på en båt...när det finns så mycket annat man kan kosta på sej...men det är klart, har man råd till en sån här sak då har man kanske redan skänkt en hel massa till välgörenhet också, eller vad tror ni...




Kommentarer
Postat av: Frida

Nej, det tror jag inte...

Ledsen att behöva förstöra den fina tanken men...

Puss å tack förresten, du är världens bästa å jag älskar dig massor!!!!

2009-08-01 @ 13:32:22
Postat av: mari

Såg den oxå, nästa löjligt stor och lyxig.

Förra året kom Joe Labero till Strömstad i en lika dan.

Mari

2009-08-02 @ 13:32:32
URL: http://molkommajsan.blogg.se/
Postat av: Inga M

Om jag var nedlusad med pengar så skulle jag inte köpa en stor båt i alla fall. 60 miljoner för en båt är ju bara sanslöst. Tur att Du skrev att den där lilla pricken var en människa annars hade man inte förstått båtens storlek.



Jag brukar tänka på båthamnar när man pratar om att det är fattigt i Sverige och lågkonjunktur. Då fattar jag att det ändå finns en del att ta av om det skulle behövas.

2009-08-03 @ 07:55:20
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-08-04 @ 00:09:57
Postat av: Åse

åååh herregud sikken båt,

duvslagets nästa investering.

2009-08-04 @ 00:11:22
Postat av: Ingela

Tydligen någon som inte vet var han/hon ska göra av sina pengar...

2009-08-05 @ 11:00:07
URL: http://ingelaaqvistbloggar.blogspot.comh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0