Söndag - vilodag...nja


Nej inte är det någon vilodag inte...inte här iallafall. Gubben han var uppe vid 09.30 tiden trots att vi inte var hemma förrän vid halv två inatt från festen...jag såg till att ta oss hem men gubben drack desto starkare....seg, ja det var han imorse men han bet ihop och knallade ut, till väggen där han skulle fortsätta med murandet. Han ligger ute på jobb hela veckan som kommer så det var tvungen att grundas klart idag.



Här står hon 40 åringen och öppnar ett av sina paket...ett renoveringskit...tapeter och klister...och i botten ett kompendium om alla hennes och gubbens år tillsammans, kul att se och läsa då vi inte kännt dem så väldigt länge.



Här har även jag kommit framför kameran.  Vi var uppdelade i fem lag och hade många trevliga frågor om vad som hände 1969 och tiden runt omkring. Mycket kul...



Djupa diskussioner grabbarna mellan...här hade vi i vårt lag lite problem med att få ihop hur många av oss som var gifta...den ene trodde 7 den andre 8...ja det var även lite frågor om oss alla som var där...mycket knivigt...




Här skulle lagen få ihop den finaste tårtan...herre gud vilket slafsande och kletande det blev med en hel massa människor som drog i burkar och slevar...och gud va vi skrattade...ja vårt lag vann inte tårttävlingen men god blev den.



Här ett av resultaten...godis, choklad, charon, vindruva...ja man tog vad som låg på bordet....de flesta bodde grannar så i mörkret försvann de och hämtade egna saker, som chokladbokstäver och annat, fusk va...?
Ja,kul hade vi och tårta lär de få äta i flera dagar...kanske det kommer en bit med till jobbet imorgon också...



Här den andre 40 åringen, han röjer efter tårtkalaset....

Tack för en himla trevlig fest, vi har lärt känna en hel hög med nya människor...kul att Yeo och Thomas slog ihop sina 40 års kalas..



Här är gubben på väggen...efter några timmars arbete tog bruket slut, inget att göra åt utan bara knalla ner och gilla läget. Vi tog svampkorgen och gick till skogen istället.



Här kommer han gubben med stora steg...svamp till såsen, som är alldeles färska, kan det bli bättre...



Ja det finns mer än svamp i skogen. Här en potta, hel och jätte fin, den har nog legat där i en fasligt massa år men nu i regnandet när marken sjunker som kom den fram.



Nu har jag bara rensandet kvar, men det går i ett nafs för vi plockade bara det som går åt till såsen...

Så nu skall potatisen på, köttbiten stekas sen kommer säkert resultatet på ett kort.

Kommentarer
Postat av: Yeo

Tack för igår. Vi hade också en jätterolig kväll och idag är det lite segt...nu äter vi lite tårtrester tillsammans med farmor som kommit hem med Leia. De är lika goda idag.

Jag tror jag bjuder på någon annan tårta på jobbet, känns som dessa är lite konstiga både till innehåll och utseende. Kram Yeo

2009-08-16 @ 16:07:52
Postat av: Ingela

Så mycket svamp ni hittar, vi hittar knappt några på våra ställen, Kram

2009-08-16 @ 17:38:01
URL: http://ingelaaqvistbloggar.blogspot.com
Postat av: Inga M

Det är krut i Din gubbe som tar sig ur sängen så snabbt efter en festkväll och tar sig an murandet!



Kul måste det ha varit! Festligt att göra tårtor som uppdrag. Det kan ju ha en dubbel funktion: Göras och ätas!

2009-08-17 @ 06:32:34
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0