Nej se det snöarIdag har det snöat nästan hela dagen...Inte för att det kommit några mängder, inte tillräckligt kallt för att det skall ligga kvar, det smälter med jämna mellanrum och snöar på igen, men inatt skall det visst komma 1 dm. Ja det blir iallafall lite ljusare och det får gärna komma snö men jag tycker inte om det när det ligger på vägarna och blir trafikkaos.  Så här såg det ut hos oss nu ikväll.

Gubben han har legat en stund på denna yantramatta....han för ett fasligt oväsen när han lägger sej ner men efter en stund så blir han tyst...gissa vad han gör då, jo han sover....tala om att slappna av.Så här ser ryggen ut efter behandlingen...röd och grann...Han hamnade visst lite snett på mattan....detta kommer nog alldeles säkert bli årets julklapp.

Igår på lucia var vi inne i stan för att följa med sonen och hans flickvän för att titta på nya lägenheten. Vi passade på att äta tillsammans....så mysigt.Avslutar med min nya favorit...Erik, Njut....det gör jag.

http://www.youtube.com/watch?v=uZl4GfVbhps

Kommentarer
Postat av: Lina

Mysit att ni hann träffa dom! Vart är ni och äter? Känner inte igen stället. puss

2009-12-14 @ 21:55:12
URL: http://lhlettenstrom.blogspot.com
Postat av: Ninni

AJ ser ont ut..men jag kanske skulle köpa en och prova!!??Ja nu är det lite vinter riktigt fint men usch va blåsigt.Kramen

2009-12-16 @ 15:40:36
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Monica

Snö... tö...kallt... blåsigt - typiskt Karlstadväder :-( Det ska vara snö & sol!!!Har inte testat spikmattan än fast vi har en hemma.

2009-12-16 @ 21:22:52
URL: http://mjsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0