Vilket väder


Fy vilket väder vi vaknade till idag då...under veckan har det varit kallt, mellan 7-8 grader...då tyckte man det var värst...men herre gud imorse vaknade vi till att det var alldeles vitt istället...




Gubben han kom in här alldeles nyss, vid lunchtiden...och bytte kläder, totalt klassblöt...Tur vi har öppen spis så man kan hänga kläderna framför där för att torka..det är ju en dag imorgon igen.




Så här ser det ut nu...blötsnö som kommer ner i massor, men smälter som tur är bort på en gång...ja detta blev ju min lyckovecka när det gällde älgjakten, ont i halsen, sen snö på det...bara att fortsätta sitta här vid köksbordet med jaktradion på och lyssna....imorgon bär det hem igen för mej då vi får köttet från jaktlaget hemmavid. Gubben han jagar här även imorgon och köttet här får vi på söndag. Hoppas nu det får en fin dag imorgon, det har iaf utlovats sol...




Tur vi fick detta gjort då igår, vinterbonade verandan...och solen sken då på oss.

Nu skall jag förbereda kvällsmaten, det blir lasagne här ikväll. Gubben har slaktboden idag men det har bara blivit en kalv skjuten idag  (än så länge) så det skall väl gå fort.
Sen blir det Idol...och älgjaktsprat...gubben har mycket att berätta om dagens jakt...sånt hör till och jag lyssnar andäktigt.


Kommentarer
Postat av: Anki

Men såpass kallt redan och snö! Wow!!



Ha det så gott



Kram

2009-10-16 @ 16:03:27
URL: http://metrobloggen.se/RINKAN
Postat av: Åse & jessica

Var förbi och kikade om ni var hemma men de var ni inte, men de ditter en lapp på dörren och väntar på er, hoppass ni dyker upp på halloween banan iår :)

Kram

2009-10-16 @ 22:49:43
Postat av: Ninni

Då ska du ta hand om kött i helgen då!



Det kom blötsnö häromdan hos oss också..men det la sig aldrig!



Fixade du melodikrysset, det gjorde vi. Läste lite fel tyckte du skrev att dom skjutit en halv kalv..haha



ha en fin lördag, kramen

2009-10-17 @ 11:11:13
URL: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0