Strålande söndag


Vaknade av att solen sken på mej, redan klocka 08.00 kom den in till vårt sovrum....så vackert det är med sol som skiner över öppna landskap, gärden som är helt vita och orörda.

Upp till frukosten, länge som vanligt på helgen...gubben gick ut och tände i pannan sen drog vi iväg med bilen, målet var idag en sjö att gå på....älskar att gå med ansiktet i solen eller att sitta på en ryggsäck med pimpelspö i handen....med näsan mot solen.Hamnade idag vid Humletorp, som inte ligger så långt från Mårbacka..detta är Visten. Ser ni ön i bakgrunden, den bestämde vi oss för att besöka.Här nere vid vattnet låg en badstuga, bastu, samt en vak, som idag var ihopfrusen men som det tydligen badas i...riktiga friskusar här alltså. Nåväl vi hoppade över både bastu och bad och fortsatte vår promenad pulsandes ut mot ön.Det satt fiskare lite överallt så vi följde ett av spåren. Nu för tiden åker man inte spark till fisket, man tar snöskotern, iallafall gjorde man det här.Framme på ön, i ryggsäcken hade jag med mej frukt så vi passade på att ta den här ute.Fortsatte sen över ön och ut på andra sidan...lika vackert där.Ja sen började den lika långa vandringen tillbaka till bilen. Jag vet inte hur många kort jag tagit denna dag, kanske 100 st...alla lika vackra, svårt att välja men håll till godo med de ni får av mej.Här är vi fortfarande kvar på ön...Snart tillbaka vid bilen igen...Jag brukar ju sällan bjuda på en bild av mej själv, men här har ni en..varsegoda. Skönt i solen, det var -12 grader här när vi kom tillbaka till bilen.

Vi har haft en skön dag ute, vi har fått mycket frisk luft trots att resan idag blev en tur på sammanlagt 9 mil.
Ni är tokiga säger ungarna......kanske vi är, men herre gud va mycket fint vi har fått sett.
Nu blir det köttfärssås av älgköttet från igår. Smaskens....


Kommentarer
Postat av: Helga

Men så fina bilder! Det måste ha varit en underbar dag :)

2010-02-08 @ 08:18:30
URL: http://helga1.bloggplatsen.se
Postat av: Monica

Ni ser ut att ha haft en underbar söndag - jätte fina foton har du tagit också.Själv låg jag inne hela dagen och kikade på solen från insidan - sjuk.

2010-02-08 @ 11:45:57
URL: http://mjsson.se
Postat av: Tommy G

gud va mysigt :-)

2010-02-08 @ 23:38:43
URL: http://tommyg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0