Vilket väder


Nu har vi gått in i februari...nu vill jag inte ha mer snö. Men varenda dag skall det snöa, det vräker ner vissa dagar. Som idag när vi skulle åka hem från jobbet...ja det har ju lovat 1 dm till idag så det är väl bara att gilla läget. Imorgon skall det komma 1 dm till. Vi befarade det värsta när vi kom hem, att vi inte skulle ta oss in på gården, men vår goa granne, han hade varit här med skrapan och gjort både väg och skrapat på gården.
För honom är det dryga dagar nu när snön vräker ner. Uppe tidigt så där vid 04.00 för att göra väg åt folk, och precis nu kl 19.00 kom han förbi här, på väg hem....och ändå har han hunnit med vår gård också.

Har lite bilder från vår resa hem från jobbet idag...suddiga men håll ändå till godo.Här på väg ur stan...snön vräkte ner, det gick i 40 hela vägen hem så idag tog resan 45 min...Nu åker vi in i vår lilla by....här är det verkligen vinterväg...det blåser en del också så det blir små drivor på vägen. Under detta är det snorhalt.

Imorgon skall gubben och jag hjälpa till att ta betalt på danskursen som Rocksulan har på Holken. Sen kväll imorgon alltså och ännu mer snö.


Kommentarer
Postat av: EVA

Ja usch va snö det har kommit ! Maken pratade om närmare 0,5 m bara idag...jag vill ha VÅR NU !!!***

KRAAAM EVA:)

2010-02-02 @ 21:02:57
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: margit

Va bra med snälla grannar...som plogar/tar bort snön...

Kram!

2010-02-03 @ 09:59:20
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Per

Kan trösta dej att det är massor med snö i Sälen också. ;)

2010-02-03 @ 18:41:16
URL: http://noremalm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0