Proppen släppte


Efter många timmar för gubben under huset så släppte till slut proppen...tänk va handikappad man är utan vatten...nu får vi hoppas att gubben hade på sej såpass mycket kläder så han inte drar på sig någon förkylning eller annan skit.

Vi fick middag i oss sen stack vi upp till stugan för att se hur fruset det var där, där var också bottfryset men det struntade vi i, inge mer upptiningsförsök idag. Tog bort julen när vi ändå var  där.

Resan hem sen var fin, det är så grannt ute nu i naturen, snön alldeles vit och knastrande. Här uppe hos oss är det ju bara vinterväg, skrapas och sen görs inget mer....jo om det blir blixthalka så läggs det på grus...men annars är det vitt och fint.Här uppe var det idag -24 grader.Pust och stön, inte många som gått här före mej... ville ner till den gamla bron och fota. Den ligger så vacker nere i en ravin.Brukar kunna gå över denna skrangliga bro för att komma ner till vattnet men idag tordes vi inte.Där nere ligger den gamla bron som vi brukar gå till...den ligger nere vid vattendraget. Hit gick vi ofta med Ville när han levde.Det var skymning innan vi kom hem, bilderna blev lite blåaktiga, här var det nu -22 grader.

Ja nu får vi hoppas att denna dag inte ger oss fler överraskningar än den vi fick igårkväll, nu vill vi ha det lungt och gott i soffan.
Kaffet kokar precis upp, det doftar gott, gubben kom in, han var bara en snabbsväng uppför höjden med traktorn för att trampa väg ifall det eventuellt skall bli någon avverkning här till veckan....lugnet lägger sig, skönt....


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja visst är det fint nu i kylan, även om jag i vanliga fall tycker bättre om värme. Men det är så länge sen vi hade så fin vinter som vi har nu.

En fördel till hundar som går ut och in och inte drar med sig en massa lort in :)

2010-01-10 @ 09:18:25
URL: http://miaimolkom.blogg.se/
Postat av: Yeo

Oj,vilken tur att den släppte, grannarna är fortfarande utan vatten in till huset. De har in till garaget, men i morgon måste de få hjälp så det kan få loss proppen mellan garaget och huset. Inte lätt med 2 små barn, mammas varmvattenberedare klarade inte heller stoppet av strömavbrottet, men nu är hon här hos oss och än så länge har vi både värme och vatten:)) Kramisar

2010-01-10 @ 12:54:31
URL: http://www.thebylunds.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0