Sherlock Holmes


Vi hade tänkt oss att åka till stugan idag men vi hoppar över det då det är så himla kallt. Onödigt att elda upp hela stugan för en natt, vi försöker att åka dit till helgen istället och hoppas då på lite mildare väder. vattnet har frusit där också så vi skall även försöka att få loss proppen när vi kommer dit och då behöver vi lite längre tid på oss.
Imorse när vi vaknade var det -22 grader ute och +15,2 inne. Det är så kallt så aggregaten orkar inte riktigt med här..Peter han eldar för allt vad han förmår. Det är ju tur man inte bor i Dalarna för där skall det inatt och imorgon bli -37..

Istället för att åka till stugan så åker vi tillsammans med syrran och svågern på bio, vi skall se Sherlock Holmes. Hade tänkt se Bröllopsfotografen men den var platserna slut på och den kommer snart ändå på dvd. Får köpa den när den kommer och se den då istället.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009) : Robert Downey Jr., Jude Law

Sherlock Holmes (2009) : Jude Law


http://www.youtube.com/watch?v=QUQbmFAE5WI

Hela rikets säkerhet står på spel när Sherlock Holmes och Dr Watson följer spåren efter en samvetslös skurk, vars planer kan omstörta hela det brittiska imperiet. Holmes mäter gärna sitt skarpa intellekt mot sjuka brottsgenier, men om det krävs slåss han mot skurkarna på ett mer handgripligt och kraftfullt sätt.Mysigt skall det bli iallafall. Skall även äta lite tillsammans innan filmen börjar.
Imorgon kommer ev ungarna hit till oss och äter, det är ju helgdag så då får man passa på. Får se hur många som kan komma. Ha det så bra alla...


Kommentarer
Postat av: Monica

Ja snart är det för kallt för att göra någonting - brrrrBio kan ju vara trevligt, man slipper i alla fall frysa i salongen.Ha en trevlig "helg"

2010-01-05 @ 12:52:25
URL: http://mjsson.se
Postat av: Lena J

Det är myggfritt iallafall! Jag har som tur är inget vatten i Persbol, så jag slipper oroa mej för det. Kanske kan passa med en kopp java där till sommaren? Kram

2010-01-05 @ 20:21:40
URL: http://lejo53.bloggagratis.se
Postat av: Inga M

Vi har försökt komma till Bröllopsfotografen men vi har inte heller lyckats få platser. Den verkar vara populär i Karlstad.

2010-01-06 @ 02:28:11
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Ninni

Tyckte du den var bra? Sonen var på den igår han gilade den!

Ha en bra dag i den bistra otäcka kylan..Brrrrr

/kram kram

2010-01-06 @ 13:46:21
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag har sett dem båda!!

De var bra!

Kram!

2010-01-07 @ 19:31:23
URL: http://ulrikaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0