Strålande dag


Idag har det varit en strålande dag, 17 grader kallt och stor sol, det har gnistrat så vackert i snön.Solen skiner över trädtopparna. Vi beslöt oss för att ta en tur med bilen, haha...ja som vanligt kanske ni tänker nu...å, ja, som vanligt....vi håller just nu på med att lyssna färdigt på näst sista boken av Camilla Läckberg, Sjöjungfrun...det är så spännande och man vill bara höra mer, och mer......vi tog alltså en tur runt i skogarna...Här solljus över sjön stora Böckeln, det var nästan bara vi som hade åkt på denna väg så det gick med tungan rätt i munnen.Kom man utanför spåren, var det kört....och det var det ett antal gånger, för både gubben och jag tittade åt varsit håll, in i skogen hela tiden...haha...ja vi skrattade gott många gånger.Här stannade vi och njöt en stund, de som åkt här tidigare hade också stannat här, för att åka skidor....man blir verkligen sugen. Detta vid lilla Böckeln.Fortsatte upp mot skjutfältet och kom upp på militärens övningsområde...där kom det en älg och sprang förbi på vägen, vi fattade knappt att den kom förrän den var borta. Här var väldigt mycket slag så här har de sprungit fram och tillbaka flera gånger...

Ja väl hemma igen så började jag med middan...idag blev det fisk, kokt torsk med äggsås...jättegott.Imorgon packar vi ihop oss och åker upp till stugan, har tänkt att vara där ett par dagar...hoppas vi nu kan få vatten, det hade frusit när vi var där sist...och det skall ju nu bli ännu kallare. Men i värsta fall får vi tina snö, för det finns det ju gott om...det har vi gjort en gång tidigare...det tar tid men det går...kommer du ihåg Lina???

Ikväll hockey, vi drar ner till klubblokalen här i byn och tittar, FBK möter Luleå ikväll, det blir säkert en spännande match.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Det ser ut hos Er ungefär som här hos oss; vackert väder och mycket fint att se med djur och natur. Vi njuter i fulla drag. Hoppas att Färjestad äntligen kan bärga en seger idag. Nu var det länge sedan!

2010-01-05 @ 01:05:38
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Kokt torsk med äggsås... åh, så gott!! Men Carolina har förätit sig på den rätten, så vi har inte ätit det på flera år nu!Varm kram i kylan...Ps. Vi har 19 grader kallt här... brr!

2010-01-05 @ 10:32:32
URL: http://himlastigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0